AKTUELNO

Njen izraz lica govori sve.

Gledaoci večeras postavljaju pitanja učesnicima najpopularnijeg i najgledanijeg rijaliti programa u istoriji Balkana - "Zadruga 2". Pitanja, kao i svaki put, zadrugarima prenosi i čita voditelj Milan Milošević.

Danas je Đekson kod Drveta rekao kako je video po tvom ponašanju prema njemu da bi volela da primiš njegovog Đeksona, ali mu je žao Davida. Da li si mu dala povoda i da li ima nečega u tome - glasilo je jedno od pitanja gledaoca.

Foto: TvPink Printscreen

Ako je to rekao onda me je strašno razočarao. To mi nikad nije palo na pamet. Miki mi ništa nije rekao u tom kontekstu, da se on meni nabacuje, on je poztivan i komičan. A što se tiče Đeksona, to mi je odvratno. Mina mi je to potvrdila. Mina je moja prijateljica i znam da joj se mnogo sviđa. Bez obzira na Davida, ja to sebi ne bih dozvolila. Pored Davida, ja ne pogledam nijednog muškarca - odgovorila je Aleksandra.

Foto: TvPink Printscreen

Nemanja, ako možeš budi šmeker i priznaj. Problem je u tome što on neće da prihvati što sam ja iskrena - rekla je Mina.
Gotovo. Ne zanima me, idem kući. Zbog ove gluposti koju si rekla, završili smo. Meni je glupo zbog Davida, pomisliće čovek da hoću da mu silujem ženu - rekao je Đekson.

Foto: TvPink Printscreen

Zbog ovih reči, na Mininom licu se pojavila tuga, a da li je Đekson mislio ozbiljno da je kraj njihovoj avanturi, ostaje da saznamo.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve izgledalo pogledajte u sledećem video-prilogu.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Mina Vrbaški

#Nemanja Đerić Đekson

'