AKTUELNO

Slagao svoju devojku.

Tokom emisije "Pitanja gledalaca" voditelj Milan Milošević postavljao je pitanja za stanare Bele kuće, a tom prilikom i raskrinkao Davida Dragojevića i dokazao da je neiskren zbog toga što je porekao da Draganu Mitar poznaje od ranije i da joj nije lajkovao ništa na društvenim mrežama.

Foto: TvPink Printscreen

I pored Miloševićevog insitiranja da Dragojević prizna da poznaje novu zadrugarku i da postoji dokaz da se poznaju i pre ulaska u rijaliti program, on je uporno negirao, kao i to da među njima ne postoje emocije. Njegova devojka Aleksandra Subotić je bila sigurna u njegove reči, ne sluteći da je laže.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: KIJA JOJ JE RAK RANA! Miljana OSULA PALJBU po Luni, pa priznala da je ona opterećena Kockarevom i Slobom! (VIDEO)

Ekipa portala Pink.rs nije časila časa da dokaže da Dragojević nije bio iskren prema gledaocima Televizije Pink, ali i prema svojoj devojci. Naime, dokaz se krije na društvenoj mreži Instagram koja pokazuje da je David lajkovao njenu sliku, što znači da mu se i te kako dopala.

Foto: Printscreen Instagram

Da podsetimo, njih dvoje su tokom prethodne večeri bili veoma bliski, pričali su, a Dragojević ju je čak u jednom trenutku i zagrlio i tako su šetali po velelepnom imanju. A šta je sve David rekao o ovoj temi podsetite se klikom na video-snimak ispod teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Pink.rs

#David Dragojević

#Dragana Mitar

'