AKTUELNO

Rekla joj sve u lice.

Veliki šef se potrudio da sve izrečene reči čuju zadrugari o kojima su njihovi cimeri pričali. Gledanje snimaka je u toku, a snimci iz minuta u minut izazivaju pometnju u ''Zadruzi''.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Snimak koji je dočekan na oštre kritike ticao se razgovora koji je David Dragojević vodio sa Adamom i Nemanjom o tome kako ga Aleksandra guši i ne dozvoljava mu da bude sam.

Za vreme prikazivanja snimka, Aleksandra je njemu dobacila.

Predlažem ti da se ubiješ. Koliko smo zajedno, a ti pričaš sa njima o nama - dobacila mu je tiho.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Zahvalila bih mu se što se osobama koje zna nekoliko dan poverava. Ja imam puno zamerki o njemu pa ne idem kućom i ne pričam - rekla je Aleksandra.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Njima se ja njima poveravao, oni su bili tu. To je bilo tokom zadatka da ih okupim i naučim da igraju fudbal. Normalno je da pričam sa njima - odgovorio je David.

Aleksandra mu nije dozvoljavala da priča, ali se u komentarisanje ubacila Jelena Krunić koja je vrlo bučno govorila da Aleksandra nije u pravu i da misli da je ona uvek pravi od sebe žrtvu što njenog dečka stavlja u loš kontekst.

Foto: Zadruga - RTV Pink

On ispada peder, potrčko, ispada čovek koji nema svoje ja, da nema potenciju. Saberi se, mlada si devojka - vikala je Jelena.

Kako je to sve izgledalo pogledajte u video-prilogu koji se nalazi ispod teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#David Dragojević

#Jelena Krunić

'