AKTUELNO

Smatra da nije ispao fer nakon svega.

Nakon gledanja snimaka, mnogi zadrugari nisu bili raspoloženi posle onog što su videli i čuli. Neki su se razočarali, a nekolicina i nasmejala. Jedan od cimera koji je negodovao snimke bila je Jelena Krunić koja je otišla u garderober i zaplakala nakon što je čula kako je komentariše Marko Petrušević u toku razgovora sa Miljanom Kulić.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Njih dvoje su nakon žurke u utorak razmenjivali nežnosti, pa je snimak toga pušten kako bi ostali zadrugari videli još jednom kako je to izgledalo. Jelena je u snimku čula kako je Petrući komentariše, što je nju iznerviralo da brizne u plač.

Seljak ortodoksni. Meni će neko da kaže da sam ja krava. Što si radio onda ovo? Šta sam ja majmun neki - vikala je Jelena nakon čega je Marko prišao i rekao:
Šta sam loše rekao, nisam rekao da si krava-  rekao je Marko.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Jako je ružno onako da pričaš za stolom. Sve zbog tvoje devojke i mene. Rekao si da si ku*ac obrisao o meni - vikala je Jelena.
Pustili su klip kako se ljubimo, to je dovoljno da moja devojka mene napusti. Izvini, nije u redu bilo sa moje strane - odgovorio je Marko.

Kako je to sve izgledalo pogledajte u video-prilozima koji se nalaze ispod teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Jelena Krunić

#Marko Petrušević

'