AKTUELNO

'Pinkove zvezdice - All stars' počinju večeras od 22 časa na televiziji Pink!

Peta sezona najgledanijeg dečijeg muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice" je po mnogo čemu drugačija od ostalih. U ovoj sezoni gledaćemo najbolje od najboljih, a pored toga, u crvenim stolicama videćemo neka nova lica.

Naime, u "Pinkovim zvezdicama - All stars", koje počinju večeras od 22 sata na televiziji Pink, u žiriju ćete gledati Milana Stankovića, Natašu Bekvalac, Gocu Tržan, Leontinu Vukomanović i Kristinu Kiju Kockar.

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

Kija Kockar, koja je osvojila simpatije publike učešćem u najgledanijem rijaliti programu na ovim prostorima, "Zadruzi", veoma se raduje što je deo ovako velikog projekta.

Veoma sam uzbuđena, čast mi je što me je Pink pozvao, čast mi je što sam deo ovog žirija i što sam deo ovog takmičenja, pogotovo što su ovo "Pinkove zvezdice - All Stars" jer su ovo deca koja su i te kako iskusna u svemu ovome i verujem da će biti teško loše reći i bilo kakvu kritiku uputiti - rekla je Kristina.

Ona priznaje da je pratila Pinkove zvezdice i da je dobro upoznata sa konceptom ovog takmičenja.

Naravno da sam pratila, bilo mi je drago i kada smo bili u "Zadruzi" i kad su nam tamo puštali. Pratila sam više Pinkove zvezdice nego Pinkove zvezde, jedino sam prvu sezonu Zvezda baš pratila i bila deo toga (smeh) tako da znam kako sve funkcioniše - rekla je Kija.

Kada je reč o njenim kolegama u žiriju, Kristina ima samo reči hvale:

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

Mislim da ćemo se svi lepo slagati, ja uvek prihvatam šalu i na svoj račun (smeh). Ja Milana znam od ranije, on je meni stvarno super, a što se tiče Nataše, ona je isto kao i ja nova u svemu ovome, čule smo se, jako mi je drago što je ona tu i mislim da će sve biti super - istakla je ona.

Iako bi kao član žirija trebalo da bude stroga, Kija priznaje da to neće biti, a za talentovane klince imala je kratku poruku:

Ovo je samo takmičenje, život je pred vama, uživajte, u svakom slučaju imaćete lepe uspomene - zaključila je Kristina.

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

U prvoj epizodi pete sezone na sceni ćete videti Amnu Alajbegović, Emu Simonović, Bojanu Radovanović, Teodoru-Taru Stojanović, Leonoru Gaši, Irinu Arsenijević, Valentinu Mec, Davida Radosavljevića, Tomu Milovanovića, Veljka Čačića, Sergeja Pajića i Pavla Vasiljevića, zato ne propustite "Pinkove zvezdice - All Stars" večeras od 22 časa na TV Pink!

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice-All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

N. Vujčić

#Intervju

#Kristina Kockar

#Pinkove zvezdice

#Pinkove zvezdice - All Stars

'