AKTUELNO

'Pinkove zvezdice - All Stars' počinju večeras u 22 časa na televiziji Pink!

Veljko Čačić je prvi put stao na veliku scenu u drugoj sezoni najgledanijeg dečijeg šou programa "Pinkove zvezdice", a sada je dobio priliku da ponovo zapeva pred žirijem u jubilarnoj petoj sezoni "Pinkove zvezdice - All Stars". Njegov nastup videćete večeras od 22 časa na TV Pink, kada počinje emitovanje "Pinkovih zvezdica - All Stars".

Ovaj talentovani dečak ne krije da se raduje što će se ponovo naći na velikoj sceni i zapevati pred žirijem i gledaocima:

Naravno da se radujem, ja sam bio u drugoj sezoni i od tad je prošlo dosta, jedva sam čekao da se ponovo nađem na ovoj impresivnoj sceni. Glas mi se definitivno promenio ali ja sam spreman da otpevam što bolje mogu. Jedva sam čekao da mi se promeni glas, da mutiram, mada malo žalim za onim visokim tonovima koje sam mogao da dostignem (smeh) - rekao je Veljko.

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

On smatra da bi petočlani žiri, koji čine Milan Stanković, Nataša Bekvalac, Goca Tržan, Leontina Vukomanović i Kristina Kija Kockar, trebao da bude strožiji prema njima u ovoj sezoni:

Trebalo bi da budu strožiji, s obzirom na to da je prošlo dve godine i sada smo svi stariji i iskusniji i sigurno je da se od nas očekuje više - iskren je Veljko.

Kako je koncept ove sezone nešto drugačiji, što ćete videti već večeras, Veljko nam je otkrio sa kojom velikom zvezdom bi voleo da zapeva na sceni "Pinkovih zvezdica - All Stars":

Pa to bi definitivno bio Saša Kovačević, on i ja imamo sličnu boju glasa i slične pesme pevamo, tako da bih baš voleo da se nađem sa njim na sceni - rekao nam je kroz smeh Veljko.

Veljko je imao poruku za žiri koja će se njima sigurno dopasti:

Nemojte biti toliko strogi, a mi ćemo dati sve od sebe da budemo što bolji. Tu smo da se svi zabavimo - poručio je ovaj talentovani dečak.

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

Osim njega, u prvoj epizodi pete sezone na sceni ćete videti Emu Simonović, Bojanu Radovanović, Amnu Alajbegović, Leonoru Gaši, Irinu Arsenijević, Valentinu Mec, Davida Radosavljevića, Tomu Milovanovića, Teodoru-Taru Stojanović, Sergeja Pajića i Pavla Vasiljevića, zato ne propustite "Pinkove zvezdice - All Stars" večeras od 22 časa na TV Pink!

Do tada, sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice-All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

N. Vujčić

#Intervju

#Pinkove zvezdice

#Pinkove zvezdice - All Stars

#Veljko Čačić

'