AKTUELNO

Pevaču bi trebalo uskoro da operišu nogu.

Zdravstveno stanje poznatog folk pevača Darka Lazića, koji je pre osam dana doživeo tešku nezgodu kada je njegov automobil kod njegovog rodnog Brestača sleteo s puta i prevrnuo se na krov, sada je stabilno, a on je prekjuče probuđen iz veštačke kome.

Kako smo uspeli da saznamo, pevač se svakim danom oseća sve bolje i njegovo zdravstveno stanje se popravlja, a danas su mu skinuli i zavoj sa glave.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić/Pink.rs

PROČITAJTE JOŠ: KONAČNO NASMEJANI! Roditelji Darka Lazića otkrili šta će uraditi kad se sve završi i pevač izađe iz bolnice!

- Darko je svakim danom sve bolje. Svi veruju u njegov oporavak, a danas su mu skinuli i zavoj sa glave. Očekuje se uskoro i da mu operišu nogu, ali ne zna se tačno kada će to biti moguće - rekao je za Pink.rs dobro obavešteni izvor iz bolnice.

Foto: Printscreen Youtube

Inače, pevač je proveo šest dana u veštačkoj komi, izvađena mu je slezina zbog unutrašnjeg krvarenja, lekari su se borili za njegov život zbog više teških povreda koje je pretrpio.

Podsetimo, stručni tim lekara koji brine o Darku ovih dana treba da donese odluku kada će pevaču biti operisana noga. Tačan datum još uvek se ne zna, budući da se iz sata u sat prati Darkovo stanje nakon buđenja iz veštačke kome, dok će u petak u KBC Zemun, gde se Darko nalazi, doći doktori sa Instituta za ortopedsko-hirurške bolesti Banjica zbog konsultacija oko njegovog daljeg lečenja.

Autor: Pink.rs

#Bolnica

#Darko Lazić

#pevač

'