AKTUELNO

Kijina prva pesma je veoma popularna i slušana, a niko ne zna ko stoji iza teksta.

Kristina Kija Kockar je po izlasku iz "Zadruge" napravila pravi bum na muzičkoj sceni prvom pesmom "Ne vrećam se na staro", koja na Jutjubu ima više od 20 miliona pregleda.

Njen hit svi dobro znaju, a ono što verovatno niko ne zna jeste da je za ovu pesmu koja se redovno pušta u klubovima, tekst radio upravo Pavle Bošković, poznatiji kao Gazda Paja.

Foto: Promo

Iako je svoju karijeru usmerio na rep, r'n'b i regeton muziku, on otkriva da i te kako sarađuje i sa folk poroducentima kada je pisanje tekstova u pitanju.

Dosta sarađujem sa raznim producentima, a neki od njih su i folk producenti kao sto je i FM Play produkcija. Taj tekst sam odavno napisao i savršeno se uklopio u njenu trenutnu situaciju. Malo smo ga korigovali i ispao je hit. Kija je profesionalac, veoma je fleksibilna i najvažnije - voli muziku. Veoma je harizmatična, pa nije ni čudo što je ljudi toliko vole - objašnjava ovaj popularni izvođač.

Osim toga, on je uradio pesmu za još bivših zadrugara - u pitanju je duetska pesma Vojketa Đansa i Sare Reljić, "Devojka sa istoka".

Vojke i Sara su izašli iz 'Zadruge', a ja sam imao neke pesme u 'šteku'. Njima se dopala pesma 'Devojka sa istoka' pa su odlucil da je snime. Aranžman je potpisao Vojke, a ja sam radio tekst i kompoziciju. Sara je veoma talentovana, ima super glas i nadam se da će imati uspešnu karijeru. Posle toga smo nastavili saradnju i radio sam muziku i tekst za njen novi singl - otkrio je Gazda Paja.

Foto: Promo

Ako se uzme u obzir da su Gazda Pajine pesme trenutno jedne od najpopularnijih, pitali smo ga da li je lakše pisati za sebe ili druge.

Lakše je nekako raditi za druge jer si nekako sa strane i vidiš šta toj osobi nedostaje i čega ima previše. Napravi se dobar balans, a nekad i izvođac pridoda i ubrza proces. A kad radiš za sebe je teže jer si subjektivan i pristrasan. A s obzirom na to da radim i muziku i tekst sam, onda to još dodatno komplikuje situaciju, ali sam navikao na to i to je deo posla - kaže ovaj popularni izvođač i kao najznačajnije saradnje izdvaja one sa bratom Markom - Burazom iz grupe 'Đans' - i di-džejem iz Ciriha DJ A.S. One.

Ipak, Paja je trenutno fokusiran na jedan od najbitnijih projekata u dosadašnjoj karijeri, koji će uskoro predstaviti publici.

Definitivno jedan od najjačih spotova u mojoj karijeri izlazi 5.novembra na kanalu 'Two Louder TV' na Jutjubu. Moderno, potpuno drugačije, jednom rečju: svetski - najavio je Paja novi spot.

Foto: Promo

Autor: Pink.rs

#Kristina Kockar

#Pavle Bošković | Gazda Paja

#Sara Reljić

'