AKTUELNO

Smatraju da je David Dragojević i dalje u vezi sa Aleksandrom Subotić samo jer je žali.

Ovonedeljni vođa Bora Santana je za svoje potrčke izabrao Lunu Đogani i Davida Dragojevića, što je izazvalo pravu pometnju u Beloj kući.

Sve oči su bile uprte u Davidovu devojku Aleksandru Subotić koja je već jednom histerisala zbog njihovog bliskog odnosa, ali ona, navodno, nije imala ništa protiv Borine odluke. Ona se tokom svog izlaganja najpre osvrnula na svoje cimere, a onda i na potez ovonedeljnog vođe.

Foto: RTV Pink

Kompleksaš broj jedan je Miki Đuričić, broj dva Bora Santana, Marija i Miljana Kulić, generalno ste NN lica. Za vas smo zvezde. David i Luna će se snimati 24 časa i opet ćemo mi biti u kadru, a ne vi - rekla je Aleksandra i ovime pecnula nekolicinu ukućana, a onda je osula paljbu po Mikiju Đuričiću.
Ti si jedna ortodoksna seljačina. Ponašaš se u zavisnosti da li ti neko da nešto ili ne - prekorela je Aleksandra Mikija Đuričića.

Foto: TvPink Printscreen

Kako su se uvređenom pronašle Miljana i Marija Kulić, Subotićeva je i sa njima ušla u žestoku raspravu.

Za razliku od tvoje ćerke, Luna ne naskače na druge muškarce -  započela je provokacije Aleksandra.
Vrati samopouzdanje. Idi lezi kod drugarica. Tebe gledaju kao prikolicu. Hajde, idi budi treća. Ćerka i majka delile istog muškarca - uzvratila joj je Kulićeva.

Foto: TvPink Printscreen

Ugojila si se kao mečka Božana i svojim ponašanjem si ga odbila - urlala je Miljana na Aleksandru.
Ti si, Miljana, jedna landara, sva se treseš. Grudi ti vise - uzvratila joj je Subotićeva.
Nju boli što je Luna izabrana za potrčka. David je presrećan što je sa Lunom u izolaciji. Zgadila si mu se, on te samo žali. Gadi se tebe i tvoje prošlosti - dodala je Miljana.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: ISKORISTIO JU JE, PA REKAO DA NEMA HEMIJE MEĐU NJIMA: Miljana URLALA na Marka Miljkovića zbog njegovog S*KSA sa Majom! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu koji je dostupan ispod ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'