AKTUELNO

Brzom reakcijom pripadnika obezbeđenja na vreme je sprečen incident.

Nizak prag tolerancije koji postoji među stanarima Bele kuće dovodi do žestokih svađa bez potrebe. Ove večeri Nemanja Tošić nervozno je prišao Lazaru Jeremiću kako bi se obračunao sa njim jer ga je Jera konstantno podsećao da mora imati hrane i za Radu i Gibu Vasića, što je diglo pritisak bivšem fudbaleru.

Foto: TvPink Printscreen

Kako zadrugari imaju oformljene klanove za koga spremaju hranu, Tošića je ovo iznerviralo, a dodatan pritisak mu je stvaralo to što ga je Lazar konstantno pritiskao i tražio tanjir za Radu i Gibu, jer je sve izgledalo kao da Nemanja ne želi njima da da hranu.

Vrhunac ove svađe je bio kada je Tošić bacio tanjir, a onda je rešio i da se obračuna sa njim, a David Dragojević je prvi skočio da ih razdvoji.

Foto: TvPink Printscreen

Ti si ispao Indijanac, slomio sam tanjir. Jedete go*na ovde. Matora je rekla da će da sipa. Mi smo te zvali prvo, a potom smo zvali i Radu i Gibu. Pi*ko klošarska - vređao je Tošić Jeremića.

Foto: TvPink Printscreen

Obezbeđenje je istog trenutka je ušlo u Belu kuću kako ne bi došlo do većeg okršaja, a svađa se srećom završila bez posledica.

Pročitajte još: MOGAO JE DA NAS OSAKATI! Luna ispričala zadrugarima kako su ona i Anabela JEDVA IZVUKLE ŽIVU GLAVU, ostala joj trauma za CEO ŽIVOT! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Lazar Jeremić Jera

#nemanja tošić

'