AKTUELNO

Iskreno o svemu govorila je u emisiji "Amidži šou" na Televiziji Pink.

Pevačica Ana Sević sinoć je prvi put posle svega što se izdešavalo njenom još uvek zakonitom suprugu Darku Laziću stala pred kamere i u emisiji Ognjena Amidžića na Televiziji Pink otvorila dušu i progovorila o svemu.

Foto: TvPink Printscreen

Ona je u emisiji "Amidži šou" govorila o spekulacijama da je Darkovu verenicu izbacila iz bolnice, da je htela da stopira dobrovoljno davanje krvi za njega, da je htela brže-bolje da naplati novac od osiguravajuće kuće, a potom se osvrnula na njen postupak koji je šokirao čitavu Srbiju. Naime, Ana se, dok joj je zakoniti suprug bio u bolničkom krevetu, pojavila na koncertu muzičke zvezde Maje Berović, što su mnogi osudili, a evo šta Sevićka kaže:

- Svetu se ne može ugoditi. Darko i ja godinu dana nismo zajedno, to smo već deset puta ponovili. Ja se trudim da nastavim da živim normalno jer moje dete ne sme da primeti da se bilo šta događa, niti da sazna, primeti po meni, što je nemoguće ukoliko sam zatvorena u kući ili sam kraj Darkovog kreveta 24 sata. To je, generalno, njegov život, a naši životi su otišli u različitim pravcima

Foto: TvPink Printscreen

Pink.rs

#Ana Sević

#Maja Berović

'