AKTUELNO

Uživa u ljubavi.

Emina Jahović skoro je započela vezu sa turskim milijarderom Sadetinom Saranom. Pevačica je imala priliku i da upozna njegovu porodicu koja ju je odlično prihvatila, a Jahovićeva u javnosti ne krije koliko uživa u ljubavi.

PROČITAJTE: ZBOG OVOGA ĆE JE STAVITI NA STUB SRAMA: Pamela udarila na feministkinje, njene reči izazvaće PRAVU BURU! (FOTO)

Upoznali smo se i nekoliko puta smo izašli, jako je lepo i fino. Upoznala sam se sa njegovom familijom, bili smo na porodičnom ručku i videćemo šta će biti, polako korak po korak. Ne znam šta mi se najviše dopalo kod novog dečka - rekla je Emina.

Podsetimo, Emina Jahović u junu ove godine se zvanično razvela od Mustafe Sandala, ali su se oni rastali godinu dana ranije. On je krenuo svojim putem i upoznao manekenku Džeren Hindistan.

PROČITAJTE: Aleksandra ne može da se pomiri sa tim da će njen otac dobiti još jedno dete: ON NEMA STABILAN POSAO, ZADESILE SU NAS VELIKE TRAGEDIJE! (VIDEO)

Sadetin Saran iza sebe ima dva braka, ćerku i ogromno bogastvo. Kao dečak je živeo u Americi, nakon čega se preselio u Tursku sa svojom porodicom. Posle srednje škole Eminin dečko dobio je sportsku stipendiju za Univerzitet Kentaki. Radio je u Ministarstvu kulture i turizma Republike Turske i bio kapiten turskog nacionalnog plivačkog tima.  U okviru te kompanije, koja postoji od 1995. godine, posluje u šest različitih sektora, a angažovani su i u inostranstvu, gde takođe imaju velike investicije.

Napravio je sopstvenu televiziju “S sport”, u koju je uložio oko 75 miliona evra i koja je danas vrlo uticajna posle godinu i po dana od osnivanja. Takođe, Saran je i vlasnik više radio-stanica. U njegovoj biografiji stoji i da je bio izuzutno uspešan menadžer Fenerbahčea. Njegovo bogatstvo se svrstava među petnaest vodećih u svetu.

Podsetimo, nakon što su isplivali pikantni detalji iz hotelske sobe u kojoj su bili Emina i Sadetin, njih dvoje su se našli u centru skandala. Prema navodima na njih su se tada žalili gosti, a Emina je ove priče demantovala i napomenula da će tužiti sve koje treba zbog toga.

Pink.rs

#Emina Jahović

'