AKTUELNO

Prebolela bivšeg?

Na društvenoj mreži Instagram pojavile su se fotografije golog muškarca koji se nalazi u sobi pevačice i učesnice prve sezone "Zadruge", Sare Reljić, koja je, pošto je to počelo da se širi po internetu, odlučila da otkrije o čemu se tu zapravo radi.

Foto: Pink.rs

PROČITAJTE: POSLEDNJI PUT NA PISTI U SUZAMA: Andrijana Lima posle skoro dve decenije SKINULA KRILA I NAPUSTILA VIKTORIJINE ANĐELE! (FOTO)

Foto: Pink.rs

Podsetimo, ova nekadašnja zadrugarka je nedavno raskinula vezu sa Vojketom Đansom kojeg je upoznala u "Zadruzi" i sa kojim je mesecima uživala u ljubavi, a nakon ove veze svi pričaju ko je novi mladić koji je bez gornjeg dela odeće boravio u njenoj sobi, pa je ona u okviru storija odlučila da razjasni ovu misteriju.

Foto: Pink.rs

Ćao, ljudi, ova slika "golog muškarca" u mom stanu koja vam se "mota" po inboksima, a nemate petlju da me pitate ko je, slika je dečka moje dobre drugarice sa kojom je već dugo u vezi - napisala je Sara i dodala:

Foto: Printscreen Instagram

Zašto je slika nastala u mom stanu? Zato što dok sam bila u Parizu, oni su mi čuvali stan i mačke. Misterija rešena! A svi koji su mi slali slike po inboksima, a nisu pisali direktno meni, mogu slobodno da kažem da su me razočarali i da mi se ne javljaju više - oštra je bila Reljićeva.

Foto: Promo

PROČITAJTE: SANDRA AFRIKA TRUDNA: Posle raskida sa Volkovim, pevačica šokirala sve potvrdivši da je U DRUGOM STANJU! (FOTO)

Autor: S. K.

#Sara Reljić

#Vojke Đans

'