AKTUELNO

Ovo je poslednja emisija posvećena mjuziklima.

Novu epizodu najgledanijeg dečijeg muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice - All stars" imaćete priliku da gledate večeras sa početkom od 22 časa na TV Pink.

Najtalentovanija deca iz zemlje i regiona ove večeri će se predstaviti pesmama iz raznih mjuzikala, a voditeljski par Marijana Mićić i Ana Mihajlovski vodiće vas kroz ovu muzičku bajku.

Foto: TV Pink Printscreen

Male izmene dogodile su se u sastavu žirija, pa je u stolicu Kristine Kije Kockar ovoga puta seo Sale Tropiko, dok su ostali članovi žirija, Milan Stanković, Goca Tržan, Leontina Vukomanović i Nataša Bekvalac ostali nepromenjeni.

Ovo je treća i poslednja po redu emisija u kojoj će zvezdice pevati pesme iz ove teme, a već naredne nedelje očekuje ih novi kreativan zadatak.

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

Večeras će se na velikoj sceni "Pinkovih zvezdica - All stars" predstaviti 12 takmičara, kao i protekla dva puta. Gledaoci će uživati u sjajnim nastupima Mateje Vukašinovića, Nike Purić, Marine Stanković, Ljiljane Plavšić, Fani Trančeve, Petra Bulatovića, Tatjane Savatić, Žarka Pribakovića, Sare Simić, Dunje Jeličić, Uroša Stankovića i Antonie Gigovske.

Ostanite uz TV Pink i pratite vaše omiljeno dečije muzičko takmičenje ''Pinkove zvezdice - All Stars'' večeras od 22 časa.

R. L.

#Pinkove zvezdice - All Stars

'