AKTUELNO

Svi su ga slušali i gledali sa uživanjem.

Još jedna zvezdica koja je ostavila neizbrisiv trag u ovom dečijem muzičkom takmičenju, Žarko Pribaković, predstavio se večeras u emisiji "Pinkove zvezdice - All stars" sa pesmom "Close Every Door" iz mjuzikla "Joseph and His Amazin Technicolor Coar".

Foto: TvPink Printscreen

Žarko je svojim glasom sve ostavio bez daha, a Leontina Vukomanović i Goca Tržan bile su na ivici suza.

Žarko, bila sam na ivici suza, na ivici fascinacije šta sve ti umeš. Ovo je bilo toliko sigurno, stabilno, emotivno, sve što može da bude u jednoj pesme. Ti si ne zablistao, nego se pojavio neki novi momak i koji je sad ustvati prejak. Pravi si princ Egipta - rekla je Leontina.

Foto: TvPink Printscreen

Ti si se na takav spektakularan način izgradio kao pevač. Sve je na mestu. Tvoje grcanje je toliko u službi emocija, neverovatan si pevač. Ti samim svojim stavom, pojavom i tim što izlazi iz tebe daješ utisak i ne moraš da mrdneš. Suština pevanja je da preneseš svoju emociju i ti to radiš tako sigurno. Zato si sigurno najbolji u ovom takmičenju - navela je Goca.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je izgledao ovaj nastup pogledajte u nastavku.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

R. L.

#Pinkove zvezdice - All Stars

#Žarko Pribaković

'