AKTUELNO

Gošća Lava Pajkića otkrila je da je često u rodnoj Srbiji bila žrtva predrasuda.

Pevačica i modna kreatorka Dijana Janković, poznatija kao Didi J, gostovala je večeras u emisiji "Kontravizija" Lava Pajkića kojem je otkrila da je u Srbiji često bila neshvaćena.

Foto: TvPink Printscreen

- Biću iskrena - mislim da Srbija mene nije upoznala na pravi način, sve što sam ja ovde radila shvaćeno je na pogrešan način zato što je sve to drugačije i usmereno ka Americi. Sve što bih ja radila, ljudi su shvatali pogrešno - rekla je Dijana, a potom otkrila da li su i u kojoj meri materijalne stvari bitne.

Foto: TvPink Printscreen

- Što se materijalnih stvari tiče, bitne su kada se bavite šoubiznisom. U Americi ne možete biti obični, ne možete biti obično obučeni, morate imati celokupnu priču, prodati priču, stajling, lepo pevati, lepo se ponašati... Imati životnu priču, sve mora da se poklopi. Naravno, materijalne stvari, Bože moj, sad da pričamo o tome da li su bitne ili nisu bitne. Naravno, novac je uvek bitan - ako ga nemate, ne možete da se hranite, da se školujete, da se izlečite.. To su neke najbitnije stvari da biste funkcionisali. Ali, što se šoubiznisa tiče, naravno da je bitno da imate dobru garderobu, da vozite skupa kola, da imate skup sat... Sve je to bitno u Americi, Holivudu - objasnila je Dijana.

Foto: TvPink Printscreen

Pink.rs

#Dijana Janković

#Lav Pajkić

'