AKTUELNO

Nasmejaće vas do suza!

Najgledanije dečije muzičko takmičenje na ovim prostorima, "Pinkove zvezdice", ove sezone je drugačije nego ranijih godina. Naime, u ovoj sezoni se takmiče najbolji od najboljih koje je publika obožavala, a u crvenoj stolici svoje mesto je, petu godinu zaredom, zauzela i Leontina Vukomanović, koja je oduševljena novim konceptom takmičenja "Pinkove zvezdice - All stars".

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

Kako svaki krug ima novu temu, ovog petka nas očekuju "devedesete", a pre prve emisije u kojoj će se talentovani klinci predstaviti u muzici iz ovog perioda, Leontina je odgovarala na veoma zanimljiva pitanja koja su joj se i te kako dopala.

Koji je tvoj najveći blam?

- Uvek mi bude blam kada pomislim da nekog znam, to se recimo dešava kad nemam naočare i onda mislim da sam nekog videla i bacim mu se u zagrljaj (smeh).

Bez koje tri stvari nikada ne izlaziš iz kuće?

- Bez ključeva, rokovnika i novčanika.

Kad si bila mala, čime si želela da se baviš kad porasteš?

- U jednom trenutku sam želela da budem naučnik u NASI, da istražujem svemir, a u drugom da budem veterinar.

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

Koju supermoć bi volela da poseduješ?

- Da lečim ljude.

Zbog čega bi se odrekla svoje karijere?

- Zbog porodice.

Kada bi sutra bio smak sveta, kako bi provela poslednji dan na zemlji?

- Provela bih ceo dan sa detetom, grleći se - zaključila je Leontina.

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

Ovog petka gledaćete nastupe Davida Radosavljevića, Tome Milovanovića, Eme Simonović, Bojane Radovanović, Amne Alajbegović, Teodore-Tare Stojanović, Leonore Gaši, Veljka Čačića, Irine Arsenijević, Sergeja Pajića, Pavla Vasiljevića i Valentine Mec zato ne propustite "Pinkove zvezdice - All Stars" u petak 16. novembra od 22 časa samo na TV Pink!

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice-All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

Autor: N. Vujčić

#Leksikon

#Leontina Vukomanović

#Pinkove zvezdice - All Stars

'