AKTUELNO

Vredno radi na sebi!

Popularna pevačica Slavica Ćukteraš pre nekoliko meseci vratila se na muzičku scenu nakon višegodišnje pauze i predstavila svojoj publici, koja ju je željno čekala, dve nove pesme. Kako je nedavno izjavila za portal Pink.rs, ona ima već snimljene pesme za koje će uraditi i spotove, ali ne želi sve odjednom da predstavi publici.

Slavica je nedavno krenula sa nastupima, a na prvom koji je održala u Šapcu klub je bio mali da primi sve njene obožavatelje. Kako nastupi i obaveze koje ima zahtevaju da bude u formi, pevačica je nedavno počela da trenira o čemu redovno obaveštava svoje pratioce na Instagramu, a poslednjom objavom je oduševila muškarce pokazavši svoje atribute, ali i nasmejala sve porukom:

Posle treninga gomila salate i mesa - napisala je Slavica, aludirajući na to da je verovatno trening bio naporan, te joj treba snaga.

PROČITAJTE JOŠ: OPEVALA NJENU LJUBAV SA SLOBOM: Ovo je pesma koju je ZLATA POSVETILA LUNI ĐOGANI! (VIDEO)

Kako je svoju poslednju pesmu "Budi samo moj", kao i spot za nju, objavila pre dva meseca, možda je ovo znak da se Slavica i fizički priprema za naredni spot i pesmu koju će predstaviti publici.

Autor: N. Vujčić

#Slavica Ćukteraš

#Trening

#pevačica

'