AKTUELNO

Razvezala jezik.

Pinkova zvezda i jedna od najzapaženijih učesnica najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima, "Zadruge", Andrijana Radonjić, vredno radi na pripremi svojih novih pesama, ali joj na ljubavnom polju ne cvetaju ruže.

Foto: Pink.rs

Radi se, sprema se nova pesma. Na ljubavnom planu ništa, već tri meseca apsolutno ništa. Nemam dečka ni problema - rekla nam je Radonjićeva.

Ona je progovorila i o svom bivšem dečku, Nemanji Đeriću Đeksonu, te je navela da su njegove tvrdnje da su u stalnom kontaktu čista laž.

Foto: Pink.rs

Znam da on priča stalno da se mi kao čujemo, ali ja se sa njim ne čujem, ne znam sa kim se on čuje?! Pošalje mi poruku kad treba da mu ispromovišem pesmu, da objavim neku pesmu na Instagramu i to je to. Korektno. Ne viđamo se, nisam se čula sa njim u skorije vreme - navela je Andrijana.

Pevačicu smo pitali i šta misli o vreloj akciji koju je Đekson imao sa svojom bivšom devojkom Minom Vrbaški, kada je nakratko ponovo ušao u Belu kuću.

Foto: Pink.rs, Printscreen Instagram

PROČITAJTE JOŠ: VIŠE NIJE ISTA: Stanijini fanovi zabrinuti, kada su videli kako izgleda DIGLI UZBUNU! (FOTO)

Ne gledam previše "Zadrugu 2", mnogo radim, ali viđam po Instagramu, gde god da uđem. Tako da sam videla sve šta se dešavalo, ali nisam gledala konkretno klipove. To je njegov fazon, to je on, pokazuje ko je. Od njega me ništa ne čudi, ne da sam to očekivala nego od njega sve očekujem, šta god da kaže, šta god da uradi - sve očekujem - zaključila je Radonjićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Andrijana definitivno nema više tako lepo mišljenje o svom bivšem momku, a kako će Đerić reagovati kada sazna za ovo ostaje da vidimo.

R. L.

#Andrijana Radonjić

#Mina Vrbaški

#Nemanja Đerić Đekson

'