AKTUELNO

Pevač se sada oseća psihički veoma loše.

Darko Lazić se potpuno osvestio i shvatio da je samo on odgovoran za to što mu se desilo. On proklinje dan kada je probao narkotike i najviše bi voleo da vrati vreme unazad jer tada nikada ne bi probao drogu i postao zavisnik.

Foto: Predrag Gajić/Pink.rs

Darko je psihički loše. Baš je u teškom stanju. Za sve što mu se dogodilo krivi samo sebe. Rekao je da je tek sada postao svestan svih svojih grešaka i da se kaje zbog toga što je probao drogu iz čijih kandži sad ne može tek tako da se izvuče. I dalje trpi nesnosne bolove, ne može da se okrene i uvek je u jednom te istom položaju. Svestan je da je upao u ozbiljnu apstinencijalnu krizu. Neprestano plače i moli Boga da mu pomogne da se reši najvećeg zla koje mu je uništilo život - rekao je izvor blizak pevaču.

Koliko god da je svetsan nesreće do koje ga je dovela droga on i dalje oseća želju za opojnim suptancama i zato ga očekuje lečenje od zavisnosti kada se oporavi od povreda.

Foto: Pink.rs/Printscreen Instagram

Iako zna da mu droga može pogoršati zdravstveno stanje koje je ozbiljno narušeno, on bi voleo da je uzme. To je teška kriza. Sa jedne strane, želi da se izbavi i da se vrati na pravi put, da ozdravi i da iz korena promeni svoj život, ali kada ga uhvati kriza, ne može da se kontrolište. Majka ga preklinje da ne misli na to zlo, ali ne vredi. Verujte da se baš teško bori sa ovom situacijom - zaključuje izvor.

PROČITAJTE JOŠ: ŽELI DA BUDE SAM: Lukas u MAGAZINU IN otkrio da mu trenutno ne treba ŽENA, a onda priznao i zbog čega! (VIDEO)

Darko je pretrpeo ozbiljne povrede u saobraćajnoj nesreći, a lekari iu KBC Zemun uspeli su da saniraju veći deo povreda. Zbog toga će pevač u narednom periodu morati da bude u invalidskim kolicima dok nebude ponovo mogao da stane na noge.

Foto: TvPink Printscreen

Pink.rs

#Darko Lazić

'