AKTUELNO

Sednicom je rukovodio ministar Vulin i sagledani su svi rezultati rada VS u ovoj godini.

Sposobnosti Vojske Srbije tokom 2018. značajno je unapređenje, a najbolja potvrda je uspešno izvedena vojna vežba “Vek pobednika 1918-2018", zaključeno je danas na zajedničkoj sednici kolegijuma ministra odbrane i načelnika Generalštaba.

Na sednici, kojom je rukovodio ministar odbrane Aleksandar Vulin, sagledani su rezultati rada Vojske Srbije u ovoj godini, posebno dostignuća u izgradnji operativnih i funkcionalnih sposobnosti Vojske Srbije i nabavci i uvođenju u upotrebu savremenih sredstava naoružanja i opreme.

Foto: Ministarstvo odbrane

- Težište rada i angažovanja u 2019. godini, u skladu sa odlukama predsednika Republike i vrhovnog komandanta Aleksandra Vučića, biće na održanju i podizanju sposobnosti Vojske Srbije na viši nivo, daljem opremanju savremenim naoružanjem i opremom i preduzimanju mera na podizanju radnih i materijalnih uslova i životnog standarda pripadnika Vojske Srbije - navedeno je u saopštenju.

Foto: Ministarstvo odbrane

Zajednička sednica Kolegijuma ministra odbrane i proširenog Kolegijuma načelnika Generalštaba Vojske Srbije održana je u Domu Garde, u kasarni "Topčider".

#Aleksandar Vulin

#Generalštab

'