AKTUELNO

Našim najmlađim sugrađanima svih uzrasta vlasnik i generalni direktor TV Pink Željko Mitrović pročitao je pismo od Deda Mraza, nazvavši ih Super klincima grada Beograda, najzaslužnijim da budu nagrađeni.

Deda Mraz na kočijama punim paketića stigao je u sredu, 26. decembra, i u Centar za zaštitu odojčadi, dece i omladine „Zvečanska“, na poziv Kompanije Pink. U dvorištu ove institucije, ispunjenom dečjom grajom i prazničnim pesmama, koje su izvodili neki od „Pinkovih zvezdica“, bili su i ministar rada Vlade republike Srbije Zoran Đorđević, kao i direktor Centra Zoran Milačić.

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

Našim najmlađim sugrađanima svih uzrasta vlasnik i generalni direktor TV Pink Željko Mitrović pročitao je pismo od Deda Mraza, nazvavši ih Super klincima grada Beograda, najzaslužnijim da budu nagrađeni. Ulazak kočija, koje su vukla dva konja, oduševio je decu, a Deda Mraza su dočekali topli zagrljaji. Dok su se delili paketići, ministar Đorđević je pred kamerama TV Pink izjavio koliko su ovakve akcije značajne i šta one predstavljaju za mališane.

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

- Ima dosta društveno odgovornih ljudi i kompanija, a pohvalio bih Kompaniju Pink jer već tradicionalno, svake godine deli paketiće – rekao je ministar. – Deca se uvek najviše obraduju Deda Mrazu i mislim da im ovakvi događaji ostaju u lepom sećanju iz detinjstva. Zahvalan sam Pinku i svim drugim ljudima koji čine ovakve stvari, jer je malo potrebno da bi njima bilo mnogo lepo i treba tako da činimo i ubuduće.

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

Napomenuo je ministar i da će tokom 2019. godine biti rekonstruisani svi objekti ovog Centra.

Direktor Milačić takođe je izrazio zahvalnost Kompaniji Pink i njenom direktoru na empatiji prema deci bez roditeljskog staranja, dodavši da se takve akcije ne sprovode samo tokom praznika, već da uz njihovu podršku deca svake godine odlaze i na letovanja, imaju pomoć u organizaciji raznih radionica i drugih dešavanja koja ih usrećuju. Naš reporter Mihajlo Pavić imao je posebnu čast da izveštava sa ovog događaja, jer je i sam proveo tri godine kao štićenih ove ustanove, te je doživeo i tu radost darivanja. Zato se u razgovoru sa direktorom osvrnuo i na planove Centra:

- Naša ustanova je malo pomerila fokus, pa pokušavamo da izađemo ka prirodnim porodicama kako bi što manji broj dece ulazio u ovakve institucije.

U toj akciji, svojim donacijama, Kompanija Pink je podržala projekat “Impuls” - Dnevni tretmanski centar za teže i teško ometenu decu ranog uzrasta. Zahvaljući našoj donaciji, i u duhu novogodišnjih praznika, projekat će se neometano realizovati narednih godinu dana.

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

I reporter Filip Maksimović je bio na licu mesta i otkrio ko se krije iza kostima Deda Mraza. U pitanju je novinar TV Pink Predrag Sarapa.

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

- Deca su predivna, vesele se i raduju ovom trenutku, a bili su najbolji tokom godine i zato su zaslužili duple paketiće, koje im je omogućila Kompanija Pink. Ovakvi trenuci i ova srećna deca oplemenjuju i sve nas – rekao je Sarapa.

#Nova godina

#Televizija Pink

#paketići

#Željko Mitrović

'