AKTUELNO

Jutarnja temperatura od -2 do 6, najviša dnevna od 3 do 7 stepeni.

U Srbiji danas biti oblačno, mestimično sa slabom kišom, u brdsko-planinskim predelima sa slabim snegom, samo će ujutru u Bačkoj biti pretežno sunčano. U Negotinskoj Krajini posle oblačnog jutra, tokom dana pretežno sunčano.

Vetar slab i umeren severozapadni, na istoku i u planinskim predelima povremeno i jak, uveče u slabljenju.

Jutarnja temperatura od -2 do 6, najviša dnevna od 3 do 7 stepeni, u Negotinskoj Krajini oko 10 stepeni. U Beogradu oblačno, povremeno sa slabom kišom. Vetar slab i umeren severozapadni. Jutarnja temperatura oko 4, najviša dnevna oko 6 stepeni.

U narednih sedam dana oblačno. U nedelju posle podne sa kišom, na planinama sa snegom, a uveče i u toku noći kiša ce preći u sneg i u nižim predelima zapadne, centralne i južne Srbije. U ponedeljak oblačno i vetrovito, duvaće umeren i jak severozapadni vetar. Na severu i u Negotinskoj Krajini mesovite padavine (kiša, susnežica i sneg).

U ostalim predelima sneg uz formiranje manjeg snežnog pokrivača u većini krajeva. Više snega očekuje se na zapadu i jugozapadu Srbije, a zbog pojačanog vetra i pojava vejavice kao i stvaranje sneznih nanosa.

U utorak, 1. januara, slab sneg ce provejavati jos ujutru i pre podne samo u centralnim i juznim predelima Srbije. Zatim oblačno, ponegde uz provejavanje slabog snega.

#Kiša

#RHMZ

'