AKTUELNO

U susret novogodišnjim i božićnim praznicima Kompanija "Dunav osiguranje" poklonila je novogodišnje paketiće deci u SOS dečijem selu u Sremskoj Kamenici.

Kompanija "Dunav osiguranje" petu godinu zaredom daruje više od 2.000 slatkih novogodišnjih paketića devojčicama i dečacima koji borave u 86 ustanova širom Srbije, kao i deci ugroženoj zdravstvenim i egzistencijalnim problemima.

Foto: Tanjug

- U Vojvodini ćemo obići vise od 20 ustanova i darovaćemo preko 500 paketića. Mi svake godine dolazimo u SOS dečije selo i srećni smo što dobijamo priliku da pokažemo da smo pre svega prijatelji ove dece - istakla je Nataša Novčić, direktorka GFO „Dunav osiguranje“ Novi Sad, prilikom uručenja novogodišnjih paketića štićenicima u SOS dečjem selu i Sremskoj Kamenici.

Foto: Tanjug

Novčićeva dodaje da je poklon najlepši način da se pokaže "šta osećamo, da pokažemo šta mislimo, da se s nekim sprijateljimo".

Foto: Tanjug

Najveća nacionalna osiguravajuća kuća "Dunav osiguranje" nastoji da obraduje najmlađe i učini im novogodišnje i božićne praznike veselijim.

- Zahvaljujući Kompaniji ‘Dunav osiguranje’, deca i dečije selo osećaju se sigurnim tokom cele godine, a pogotovo nam mnogo znači ova akcija Kompanije i pokloni koje daruju – novogodišnji slatki paketići, koji će obradovati našu decu - rekao je direktor SOS dečjeg sela u Sremskoj Kamenici Mirko Jankelić.

Foto: Tanjug

Nakon svečane priredbe koju su izvela deca Dečijeg sela, direktor te ustanove uručio je zahvalnicu Kompaniji "Dunav osiguranje" za plemenitost i humanost koju pokazuje ove godine, kao i mnogo godina unazad.

Zahvalnicu je ispred Kompanije "Dunav" primila Nataša Novčić, direktorka GFO "Dunav osiguranja".

Do 13. januara 2019. godine direktori regiona i glavnih filijala "Dunava", uz najlepše novogodišnje želje, uručiće paketiće i deci u Nišu, Vranju, Užicu, Sremskoj Mitrovici, Obrenovcu, Mladenovcu, Lazarevcu, Zrenjaninu, Somboru, Leskovcu, Pančevu, Pirotu, Kruševcu, Požarevcu, Smederevu, Jagodini, Kragujevcu, Zaječaru, Čačku, Kraljevu, Šapcu, Valjevu i Novom Pazaru.

#Nova godina

#deca

'