AKTUELNO

Jovana Leposavić, koja je na zemunskom keju u Beogradu uzela Bogojavljanski krst, danas poroslavlja 18. rođendan.

Ova hrabra, mlada devojka je pre četiri godine pobedila zloćudni tumor, a svoju pobedu u plivanju za časni krst posvetila je vršnjacima koji su tu bolest pobedili, kao i onima koji su  izgubili bitku protibv opake boleski.

Foto: TV Pink Printscreen

- Bilo mi je hladnije dok sam stajala napolju, nego dok sam bila u vodu. Plivati sa onim momcima, sa takvom energijom, bilo je zaista fenomenalo. Hvala momcima koji su me ispoštovali i nisu hteli da ga uzmu Krst i čekali su da ja doplivam. Ispali su pravi džentlmeni - kaže Jovana za Pink.

Kako dodaje, najveća motivaciji su joj bili porodica i prijatelji, kao i njeni drugari koji se leče od kancera i oni koju su, navodi,  posmatrali sa nekog za njih lepšeg sveta.

Jovanin tata je odmah podržao Jovaninu ideju da pliva za Bogojavljenksi krst, dok je njena mama bila uplašena, ali veoma srećna zbog uspeha ćerke koja danas proslavlja punoletstvo.

- Za rođendan sam poželela da se što više dece izleči i da bude što manje dece koja obolevalju od kancera. Na ličnom planu želim uspeh u krijeri - skromna je Jovana.

#krst

#plivanje

'