AKTUELNO

Dvema ženama, kojima je pozlilo prilikom pokušaja predstavnika saveza za Srbiju da uđe u zgradu Skupštine grade, ukazana je pomoć u Urgentnom centru i one su na lični zahtev puštene kući.

Zamenik direktora Urgentnog centra dr Dušan Jovanović kaže da su oko 11 sati primljene T.S.(61) i LJ.Đ.(69) vidno uznemirene, u stanju šoka, da se jedna požalila da je dobila udarac u glavu, a druga u stomak.

- Urađena je inicijalna dijagnostika. Preporučeno im je da ostanu na daljoj dijagnostici i opservaciji u Urgentnom centru što su one odbile i na lični zahtev napustile Urgentni centar - rekao je Jovanović.

On je dodao da im je prepisana odgovarajuća terapija i da im je savetovano da u slučaju pogoršanja stanja odmah se jave u ovu ustanovu.

Članovi SzS, predvođeni liderom "Dveri" Boškom Obradovićem, pokušali su danas ranije da uđu u Skupštinu grada Beograda, u čemu su ih sprečile žene prisutne na sednici Saveta za rodnu ravnopravnostkoja je bila u toku.

Pročitajte još: NELJUDSKI I SKANDALOZNO! Dok je žena ispred Skupštine grada pokušavala da dođe do vazduha, Boškovićevi nasilnici uglas skandirali: 'ONESVESTI SE, ONESVESTI SE!' (VIDEO)

#Boško Obradović

#Urgentni centar

'