AKTUELNO

Pod sloganom "Budućnost gradimo sada" na Beogradskom sajmu će za 10 dana biti otvoren 45. Međunarodnog sajma građevinarstva SEEBBE 2019 - najveća sajamska izložbena manifestacija ovog tipa u Jugoistočnoj Evropi.

Ove godine pravo sa najvećih svetskih sajmova veliki broj novina iz građevinske industrije, pre svega vozila i mašina, opreme za podizanje tereta, inovativnih materijala, alata i tehnika, stići će na Beogradski sajam građevinarstva.

Kompletna ponuda iz svih oblasti građevinske industrije, uključujući savremene mašine za obradu metala, mini utovarivače, proizvode od perforiranog lima, mreže od istegnutog metala, panelne radijatore i galanteriju, biće predstavljena u šest hala Beogradskog sajma, ali i na otvorenom prostoru.

Posetiocima će biti prezentovani i najnoviji dezeni laminantnih podnih obloga sa 3D teksturom, visokootporne zidne obloge za eksterijer i enterijer, kvalitetna radna i zaštitna oprema, a predstaviće se i domaći dizajneri i proizvođači vrata i prozora.

Sajamski popusti će se kretati od 15 do 30 posto, a nudi se i besplatna stručna pomoć pri izradi i realizaciji projekata. Kao posebna tematska celina biće prikazana i izložba prirodnog kamena.

Posebno značajan segment su dve, od prošle godine prisutne, robne grupe: "Nekretnine i investicije" i "Arhitektura i urbanizam".

Očekuje se da će ovogodišnji Sajam građevinarstva od 17. do 20. aprila posetiti više od 30.000 ljudi, koji će moći da obiđu preko 600 izlagača.

#Sajam građevine

#sajam

'