AKTUELNO

Počinje 45. Međunarodni sajam građevinarstva

Na Beogradskom sajmu prekosutra svečano će biti otvoren 45. Međunarodni sajam građevinarstva, SEEBBE 2019, najveća izložbena manifestacija iz oblasti građevinske industrije u ovom delu Evrope, koji će trajati do 20. aprila.

Kompletna ponuda iz svih oblasti građevinske industrije, savremena vozila, mašine i mehanizacija, najnoviji proizvodi i usluge, materijali, alati i tehnike, kao i zaštitna oprema biće predstavljeni u šest hala Beogradskog sajma, ali i na otvorenom prostoru. U ponudi su i softveri za AEC industriju, kao i besplatna edukacija za studente i buduće mlade inženjere za rad u njemu. Posetiocima će biti prezentovani i najaktuelniji dezeni laminantnih podnih obloga sa 3D teksturom, visokootporne zidne obloge za eksterijer i enterijer, ali i najnovije tehnologije iz oblasti zaštite žiovtne sredine i energetske efikasnosti.

Sajamski popusti će se kretati od 15 do 30 posto, a nudi se i besplatna stručna pomoć pri izradi i realizaciji projekata.

Foto: Sajam građevine

Kao posebna tematska celina biće prikazana i izložba prirodnog kamena. Posebno značajan segment su dve, od prošle godine prisutne, robne grupe: “Nekretnine i investicije” i “Arhitektura i urbanizam”.

Pod sloganom “Budućnost gradimo sada” Sajam će nastaviti da korišćenjem modernih informaciono-komunikacionih tehnologija i nove B2B platforme (portal “Biznis tu biznis”) razvija poslovnu klimu i olakša sklapanje novih poslova potencijalnim partnerima. Reč je o informacionom sistemu putem koga se kompanije mogu registrovati, kreirati poslovni profil, ali i pretražiti bazu izlagača i onlajn zakazati sastanke sa mogućim klijentima, kupcima ili saradnicima.

Očekuje se da će štandove preko 600 izlagača posetiti više od 30.000 ljudi. Broj stranih izlagača ove godine povećan je za čak 30 odsto, što ukazuje na značaj ove manifestacije.

Cena pojedinačne ulaznice je 400, grupne 250 dinara, a parking po satu košta 150 dinara.

#sajam

'