AKTUELNO

Beogradske pijace imaće prilagođeno radno vreme tokom uskršnjih i prvomajskih praznika, dok će u petak i subotu, 26. i 27. aprila, kao i u sredu i četvrtak, 1. i 2. maja, raditi uobičajeno, saopšteno je iz "Gradskih pijaca".

Zelene pijace na Vaskrs, u nedelju, 28. aprila, neće raditi, osim pijaca "Zemun", "Dušanovac", "Banovo brdo", "Bele vode", "Gornja varoš" i "Palilula", koje će raditi od 6 do 13 sati.

U ponedeljak, 29. aprila, sve zelene pijace će raditi skraćeno, od 6 do 13 sati.

Garaža na pijaci "Zeleni venac" za Vaskrs neće raditi, dok će ostalih dana raditi uobičajeno, od 6 do 21 cas.

Otvoreni tržni centar Novi Beograd, popularni "Buvljak" neće raditi 28. i 29. aprila, a ostalih dana radiće u uobicajenom radnom vremenu, od 8 do 20 sati.

Na pijaci "Dušanovac" prodaja iz vozila neće biti vršena 28. aprila, dok će ostalih dana taj deo pijace raditi uobičajeno od 22 do 6 sati.

Foto: Tanjug

Parking na pijaci "Dušanovac" radiće 28. aprila od 7 do 19 sati.

- Pijaca za promet starih stvari i robe sa greškom "Miljakovac" nece raditi 28. i 29. aprila, dok će ostalih dana raditi od 6 do 19 casova.

Tržni centar "Krnjača" - cvetna pijaca neće raditi 28. aprila, dok će ostalih dana raditi uobičajeno od 11 do 8 sati narednog dana.

Za vreme uskršnjih i prvomajskih praznika, parking na pijaci "Zemun" radiće u redovnom poslovnom radnom vremenu od 00 do 24 sata.

#Parking

#Pijaca

#Praznici

'