AKTUELNO

Na graničnom prelazu Batrovci, na teretnim terminalima, kamioni čekaju oko sat vremena.

Srbiji su kolovozi uglavnom suvi a vidljivost dobra a u večernjim satima se zbog kraja vikenda i zimskog raspusta očekuje pojačan saobraćaj na glavnim putevima i prilazima gradovima. Pojačan saobraćaj donosi i veći broj saobraćajnih nezgoda, zato Auto-moto savez vozače savetuje da voze pažljivo uz više tolerancije i poštuju saobraćajne propise.

Zbog pojačanog saobaćaja koji se u toku večeri očekuje, moguća su i kraća zadržavanja na naplatnim rampama, pa bi bilo dobro da vozači pripreme tačan iznos za naplatu putarine kako bi ubrzali prolazak.

Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije na našim graničnim prelazima, na putničkim terminalima, trenutno, nema dužih zadržavanja od 20 minuta.

Od 10.februra na državnom putu II A reda broj 227, na deonici Studena-petlja Vranje jug, kod mesta Dobrejance, došlo je do izmene režima saobraćaja zbog otcepljenja desne kolovozne trake. Saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila.

Produžavaju se radovi do 17.februara zbog kojih će biti izmenjen saobraćaj na putu IB reda broj 26 na novom Obrenovačkom putu, petlja Ostružnica, zbog radova na iskopu zemljanog materijala i izradi šipova na stubnim mestima. Za vreme izvođenja radova doći će do suženja kolovoza na jednu traku po smeru.

S. P.

#AMSS

#Saobraćaj

'