AKTUELNO

Danas će ujutru biti hladno, tokom dana umereno oblačno sa sunčanim intervalima, dok će se maksimalna temperatura kretati od 15 do 19 stepeni, saopštio je RHMZ.

Vetar će biti slab do umeren južni i jugozapadni, a jutarnja temperatura od 3 do 9 stepeni. Uveče i tokom noći biće oblačno, mestimično sa slabom kišom uz skretanje vetra na slab do umeren severozapadni.

U Beogradu će danas ujutru biti hladno, tokom dana umereno oblačno sa sunčanim intervalima. Vetar će biti slab do umeren, južni i jugozapadni, jutarnja temperatura od 6 do 8 stepeni, a najviša dnevna oko 17 stepeni.

Uveče i tokom noći biće oblačno, ponegde sa slabom kišom, uz skretanje vetra na slab do umeren severozapadni. Do utorka hladno, a zatim osetno toplije uz porast i jutarnjih i dnevnih temperatura.

U nedelju i ponedeljak umereno oblačno, u nedelju ponegde sa slabom kišom, dok se u ponedeljak slaba kisa očekuje samo na jugoistoku zemlje. Zatim pretežno sunčano, osim u četvrtak i petak kada će uz više oblačnosti ponegde biti i slabe, kratkotrajne kiše, a temperatura će biti u manjem padu.

#Vremenska prognoza

'