AKTUELNO

Gradonačelnik Beograda, prof. dr Zoran Radojičić pohvalio je seriju "Preživeti Beograd", koja se sinoć premijerno emitovala na TV Pink.

- U Beogradu se sve više snima – mnogo svetskih glumačkih zvezda i ekipa šalje najlepšu sliku našeg grada u svet. Posebno se ponosim ostvarenjima domaćih autora, koje afirmišu lepote Beograda, njegovu kulturu, tradiciju i ljude. Takva je i serija producentske kuće Radoša Bajića, „Preživeti Beograd“, koja će se emitovati od večeras i čiji početak sa nestrpljenjem iščekujem! – napisao je gradonačelnik Radojičić na svom Instagram profilu.

Podsećamo, gradonačelnik je krajem prošle godine u Starom dvoru ugostio glumca i reditelja Radoša Bajića i predstavnike produkcijske kuće „Kontrast studios“. Tada su razgovarali o projektima ove produkcijske kuće koji se tiču Beograda.

- Za mene kao gradonačelnika, ali i za grad Beograd, izuzetno je značajno da se život našeg grada i sugrađana analizira kroz umetnički pristup – rekao je tada Radojičić. Premijerno emitovanje prve epizode serije „Preživeti Beograd“ juče je emitovana na televiziji „Pink“.

#Zoran Radojičić

'