AKTUELNO

U subotu 26. oktobra od 10.00 časova u JKP “Gradska čistoća“ u ulici Mije Kovačevića 4, ovo preduzeće organizovaće Dan otvorenih vrata za sve mališane i sugrađane koji žele da vide savremenu mehanizaciju i upoznaju se sa načinom rada i ljudima koji rade danonoćno za dobrobit svih stanovnika Beograda.

Komunalni radnici i vozila najviše oduševljavaju upravo najmlađe i zato će deca imati jedinstvenu priliku da se sa vozačima „Gradske čistoće“ provozaju u njima omiljenim „smećarcima“. Moći će da vide i kako se peru ulice, čime se zimi uklanja sneg i kako to autočistilice peru i čiste ulice Beograda.

Posebnu pažnju posetioci treba da usmere na reciklažu i težnju da sačuvamo zdravu planetu, kako bi nam podarila zdrave namirnice. Iz tog razloga ovoj akciji će se priključiti i JKP „Gradske pijace“ koje će doneti sveže voće, a popularna mama Dušica Stamenković poznatija kao Ignjatova mama će organizovati kreativnu radionicu na kojoj će sa decom praviti ukusne, vesele tanjiriće zdrave hrane, kako bi i roditelje i decu podstakli da se kvalitetno hrane.

#Gradska čistoća

'