AKTUELNO

Jutarnja temperatura od 3 do 10, najviša dnevna od 15 do 20 stepeni.

U većem delu zemlje danas će biti umereno oblačno, malo toplije i vetrovito sa umerenim i jakim južnim i jugoistočnim vetrom, koji će u košavskom području i u planinskim predelima dostizati udare olujne jačine.

Samo u Timočkoj Krajini biće tmurno i malo hladnije sa pojavom rosulje. Uveče na zapadu i jugu Srbije jače naoblačenje sa kišom, koje će se postepeno širiti ka centralnim krajevima. Jutarnja temperatura od 3 do 10, najviša dnevna od 15 do 20 stepeni. I u Beogradu imereno oblačno, malo toplije i vetrovito sa umerenim i jakim jugoistočnim vetrom, koji će povremenodostizati udare olujne jačine.

Jutarnja temperatura oko 10, najviša tokom dana oko 18 stepeni. U toku noći moguća je kratkotrajna kiša.

U narednom periodu, do 19. novembra, očekuje nas promenljivo oblačno i natprosečno toplo. U sredu vetrovito sa umerenim i jakim južnim i jugoistočnim vetrom, koji će u košavskom području i u planinskim predelima dostizati udare olujne jačine, mestimičnoi sa prolaznom kišom.

U četvrtak malo svečije, još ponegde sa kišom uz kratkotrajno slabljenje vetra.U petak i za dane vikenda suvo uz ponovno pojačanje jugoistočnog vetra u košavskom području.Početkom naredne sedmice pretežno oblačno sa kišom.

#RHMZ

'