AKTUELNO

Međunarodni sajam turizma pod sloganom "Uživajte na vreme", a na kome će se predstaviti 1.100 izlagača iz 56 zemalja počinje sutra na Beogradskom sajmu.

Otvaranju Sajma će prisustvovati premijer Srbije Aleksandar Vučić.

Na toj 39. manifestaciji, koja će trajati do 26. februara, predstaviće se najznačajnije turističke agencije, savezi i organizacije, turistički centri, hoteli, planine, banje, jezera, gradovi, regije, vazduhoplovne kompanije, kao i međunarodni tur operatori.

Slogan ovogodišnjeg Sajma turizma, najveće turističke manifestacije u zemlji i regionu jugoistočne Evrope, je "Uživajte na vreme", a zemlja partner je Crna Gora.

Sajam se održava u halama 1,1a,2a,3,3a i 4 Beogradskog sajma, na izložbenom prostoru od više od 30.000 kvadratnih metara, a posetioci će i ove godine kao i prethodnih moći da rezervišu i uplate turističke aranžmane uz sajamske popuste od pet do 50 odsto.

Ove godine, kako su najavili organizatori, prvi put na sajmu svoje turističke potencijale predstaviće direktno Kina i Rusija, što je veoma značajno, jer će Srbija i ceo ovaj region tako povećati svoju vidljivost u svetu.

Istovremeno sa Sajmom turizma, na Beogradskom sajmu organizuju se još tri manifestacije - 13. Međunarodni sajam opreme za hotelijerstvo i ugostiteljstvo HORECA, 8. Sajam vina BeoWine i 13. Sajam suvenira "Posetite Srbiju".

Radno vreme sajma turizma sutra je od 10.00 do 18.00, u petak i subotu od 10.00 do 19.00, dok se u nedelju sajam zatvara u 17.00. Cena ulaznice je 300 dinara, za grupne posete 200, dok parking košta 200 dinara na sat.

#Beogradski sajam

#Odmor

#Turisti

#Turizam

'