AKTUELNO

Autobus sa pripadnicima 4. brigade Kopnene vojske na relaciji Niš - Vranje jutros je, iz za sada nepoznatih razloga, kod Vladičinog Hana sleteo s puta.

Povređene pripadnike Vojske Srbije, zbrinute u niškoj Vojnoj bolnici i Kliničkom centru, nakon jutrošnje saobraćajne nezgode, u ime ministra odbrane, obišao je pukovnik Mihailo Zogović.

Zogović, zamenik načelnika Uprave za odnose sa javnošću preneo im je pozdrave ministra Djorđevića, koji im je poželeo brz oporavak i poručio da će ih uskoro lično posetiti, saopštilo je Ministarstvo odbrane.

Foto: Tanjug

U razgovoru sa povređenim pripadnicima 4. brigade Kopnene vojske, pukovnik Zogović im je u ime ministra ponudio svu pomoć, na čemu su mu zahvalili i uverili ga da u niškim medicinskim ustanovama imaju svu potrebnu negu.

- Ministarstvo odbrane i Vojska Srbije brinu o svojim pripadnicima, i jutros, odmah po saznanju da se nezgoda dogodila, preduzete su sve mere kako bi se ukazala neophodna pomoć i povređeni pripadnici medicinski zbrinuli - rekao je zamenik načelnika Uprave za odnose s javnošću.

Foto: Tanjug

Pukovnik dr Jovica Stanojković, zastupnik upravnika Vojne bolnice, potvrdio je da su četiri pripadnika Vojske Srbije tokom dana zadržani na hirurškom odeljenju te zdravstvene ustanove, i da je njihovo trenutno zdravstveno stanje stabilno i zadovoljavajuće.

Ranije danas, povređene pripadnike Vojske Srbije obišao je komandant Kopnene vojske general-potpukovnik Milosav Simović i komandant 4. brigade Kopnene vojske pukovnik Slobodan Stopa.

N. P.

#Bolnica

#Niš

#Saobraćajna nesreća

'