AKTUELNO

On je na oduševljenje svih zvanica i mladenaca zapevao "Miljacku".

Prvi potpredsednik vlade i lider SPS Ivica Dačić ponovo se latio mikrofona i postao glavna zvezda na svadbi funkcionera SNS i bivšeg ministra pravde Nikole Selakovića.

Dačić je na oduševljenje mladenaca Milice i Nikole, ali i svih prisutnih na svadbenom veselju koje se održava u jednom beogradskom restoranu otpevao stihove pesme "Miljacka" Halida Bešlića.

Svadbi Milice i Nikole pored rodbine i prijatelja prisustvuje i veliki broj uglednih zvanica iz političkog i javnog života Srbije.

Bivši minstar pravde Nikola Selaković i njegova izabranica Milica Stojanović venčali su se u Hramu svetog Save

Foto: Kurir

Kako su javili beogradski mediji, mladence je venčao patrijarh Irinej.

Foto: Marina Lopičić/KurirTV

Mladenci su za datum svog posebnog dana izabrali poslednji dan pred uskršnji post. Mladenci su stigli crnim automobilom marke "bmw", a na ulazu su ih dočekali trubači. Mlada je obukla venčanicu i preko nje jelek, dok je i ministar sa detaljima narodne nošnje

Foto: Kurir

Među gostima na venčanju su direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić, Milenko Jovanov, potpredsednik SNS, kao i Vladimir Đukanović sa suprugom.

Nakon crkvenog venčanja, okupljeni su, prema pisanjima medija, otišli u restoran, gde je održano svadbeno veselje.

Neizvesno je da li će se tamo pojaviti premijer i lider SNS-a Aleksandar Vučić, budući da se trenutno nalazi u Prokuplju, gde se obeležava sto godina od Topličkog ustanka.

Foto: Marina Lopičić/KurirTV

- Najverovatnije neću moći da stignem na svadbu. Nikola je jedan od najobrazovanijih mladih ljudi ne samo u SNS-u već i u Srbiji i poželeću mu sreću u braku i mnogo dece - rekao je Vučić.

#Halid Bešlić

#Ivica Dačić

#Mikrofon

#Nikola Selaković

#Pesma

#pevač

#svadba

'