AKTUELNO

I sutra pratite novu emisiju na televiziji Pink.

Sutra ujutru ćemo sa Miodragom Lintom, predsednikom Saveza Srba iz regiona razgovarati o zahtevu za reviziju presude BiH protiv Srbije za genocid. O tome da li je ovim zahtevom Bakir Izetbegović vratio odnose Srbije i BiH 20 godina unazad i kako se sada treba postaviti.

Ugostićemo i profesorku doktorku Slavicu Đukić Dejanović sa kojom ćemo razgovarati o tome zašto je Srbija na šestom mestu u Evropi po starosti stanovništva, na koji način ovo možemo da promenimo i kakvu ulogu ima Savez za populacionu politiku na čijem je čelu premijer Srbije ALeksandar Vučić.

-Ugostićemo i mlade matematičare koji sa skoro svakog takmičenja donesu najviša priznanja. Čućemo kako razmišljaju ovi mladi, vredni i talentovani učenici i kakvi su njihovi planovi za budućnost.

Gost Naslovnih strana je Miroslav Čučković, predsednik opštine Obrenovac, a u rubrici Konkretno doktorka Miljana Baljević sa Instituta za kardiovaskularne bolesti će nam dati savete kako da sačuvamo naše zdravlje tokom ovog promenljivog vremena.

Još puno toga Vas očekuje do kraja emisije , između ostalog i pokloni na koje ste već navikli.

#Emisija Svitanje

#Gosti

'