AKTUELNO

U glavnom gradu noćas se dogodilo deset saobraćajnih nezgoda.

Deset osoba povređeno je u pet saobraćajnih nesreća tokom noći u Beogradu, rekla je jutros portparol Hitne pomoći Nada Macura.

U udesu, koji se dogodio na uglu Bulevara kralja Aleksandra i Sinđelićeve ulice oko ponoći, povređena su dva muškarca od 40 i 50 godina i prevezena na Odeljenje za neurologiju Urgentnog centra.

U saobraćajnoj nezgodi koja se oko 22:35 časova dogodila u ulici 20. Oktobra u Mirijevu povređene su tri osobe  i prevezene su na Institut za ortopedsko-hirurške bolesti "Banjica".

Muškarac  (30) povređene je oko 22 časa u udesu na auto-putu za Zagreb, i on je prevezen Kliničko-bolnički centar "Zemun".

Dve osobe su povređene u saobraćajnoj nesreći u ulici Četvrta nova, kod broja 27, u Dobanovcima, i odvezene na Odeljenje za neurohirurgiju Kliničko-bolničkog centra "Zemun".

U nezgodi u ulici 11. oktobra u Bečmenu  oko 19:27 povređeni su žena (39) i muškarac (42) i prevezeni na Odeljenje za neurohirurgiju Kliničko-bolničkog centra "Zemun".

Ekipe Hitne pomoći intervenisale su prethodne noći 104 puta, od kojih 19 na javnom mestu.

Pomoć lekara najviše su tražili hipertoničari, astmatičari i srčani bolesnici.

U Beogradu se juče dogodilo 12 saobraćajnih nesreća, od kojih su dve bile sa težom traumom, a Hitna pomoć je intervenisala 141 put, od kojih 58 na javnom mestu, dodala je Macura.

#Bolnica

#Hitna pomoć

#Povređeni

#Saobraćajna nesreća

'