AKTUELNO

JKP "Gradska čistoća“ i tokom 2020. godine nastavlja sprovođenje, već tradicionalne akcije, besplatnog odnošenja kabastog otpada.

Tako će i prvog vikenda u Novoj godini, 4. i 5. januara, sugrađani moći da pored kontejnera ili ispred svojih dvorišta, ostave nepotrebne kabaste stvari, odakle će ih ekipe ,,Čistoće” ukloniti.

Ovu besplatnu akciju JKP „Gradska čistoća“ tradicionalno sprovodi svakog prvog vikenda u mesecu i dok pravni subjekti i preduzetnici ovu uslugu plaćaju po kubnom metru odnetog otpada i broju utrošenih sati, ali po izuzetno povoljnim cenama, za sugrađane je odnošenje kabastog otpada ovog vikenda u potpunosti besplatno.„Čistoća“ apeluje na sugrađane da iskoriste ovu akciju kako se kabasti otpad ne bi gomilao pored kontejnera na beogradskim ulicama, jer se ostalim danima u mesecu usluga odnošenja ove vrste otpada naplaćuje.

Prioritet u odnošenju nepotrebnih kabastih stvari iz domaćinstava tokom akcije imaju sugrađani koji raspolažu većim količinama otpada.

O tome mogu obavestiti službe JKP „Gradska čistoća“ pozivanjem telefonskog broja 011 3314 131, nakon čega ekipe preduzeća odmah izlaze na teren i uklanjaju otpad.

#JKP Gradska Čistoća

#Čišćenje

'