AKTUELNO

Aktivista i borac za ljudska prava i direktor NVO "Sigurna pozicija’" Dejan Nestorović, inicijator je treće javne panel diskusije na temu "Budućnost Srbije na lokalnom nivou" i uprava po meri svih građana, bez prerasuda.

Foto: Foto /Privatna arhiva

Gosti su bili, ministar u Vladi Srbije zadužen za državnu upravui lokalnu samoupravu Branko Ružić, Aleksandar Senić direktor sektora za izgradnju u koridorima Srbije, i doktor Ana Ranković radiolog, jedan od najboljih svršenih studenta, medicinskog fakulteta u Kragujevcu.

Foto: Foto /Privatna arhiva

- Moja suštinska ideja, je da pokažemo da budućnost Srbije leži u progresivnim mladim ljudima, koji svojim znanjem, kreativnošću i napornim radom guraju Srbiju napred ka što boljem životu i modernijem shvatanju današnjice. Ljudi koji ostaju u Srbiji, i svakim svojim danom života se trude da vredno i dostojno rade,da svako mesto u Srbiji, bude što modernije i za život savremenije po svim evropskim standardima. Naša budućnost i persprektiva je u našoj zemlji od Beograda do najmanjeg sela.Svaki čovek je bitan, pa makar živeo na najudaljenijem mestu u Srbiji- rekao je za Pink.rs Dejan Nestorović

Foto: Foto /Privatna arhiva

#Dejan Nestorović

'