AKTUELNO

Er Srbija će uspostaviti sezonske letove na relaciji Kraljevo - Solun u martu ove godine, saopštila je danas ta avio-kompanija. Nacionalni avio-prevoznik će sa Aerodroma "Morava" do drugog grada po veličini u Grčkoj leteti tri puta nedeljno, utorkom, četvrtkom i subotom.

Karte su već u prodaji.

"Uvođenjem nove linije sa trećeg aerodroma u zemlji sa kojeg leti, Er Srbija nastavlja sa daljim širenjem svoje ponude. Raduje nas što ćemo putnicima iz regiona Zapadne Srbije i Šumadije omogućiti da do omiljene grčke turističke destinacije lete po najpovoljnijim uslovima" kaže Boško Rupić, viši menadžer agentske i korporativne prodaje u Er Srbiji.

Er Srbija uspostavlja letove iz Kraljeva do SolunaPrvi letovi nacionalnog avio-prevoznika sa Aerodroma Morava uspostavljeni su u decembru 2019. godine ka Beču.

Linija ka austrijskoj prestonici funkcioniše tokom cele godine, inicijalno dva puta nedeljno tokom zime sa povećanjem na tri puta nedeljno od sledećeg leta.

Er Srbija ka obe destinacije iz Kraljeva leti na osnovu rezultata tendera za obavljanje usluga redovnog vazdušnog prevoza na linijama od javnog interesa koji je raspisala Vlada Srbije.

#Avion

#Er Srbija

'