AKTUELNO

A popularnost mu i te kako smeta.

Hoakin Finiks osvojio je sinoć Oskara za najboljeg glavnog glumca, za ulogu u filmu "Džoker", a njegov dvojnik, verovali ili ne, živi u Krnjači. 

Foto: Tanjug AP/Joel C Ryan/Invision/AP

Donedavno moleru u Kliničkom centru Srbije, a sada penzioneru Đuru Niševiću život se promenio iz korena! Posle slike na društvenim mrežama nazvali su ga srpskim "Džokerom", zbog neodoljive sličnosti sa holivudskim glumcem Hoakinom Finiksom. 

Kaže da se za popularnost nije pripremio i da ga povremeno čak i ljuti.

Foto: TV Pink Printscreen

- Nisam se pripremio za ovo i nisam se najbolje ni snašao. Od jedne obične slike u autobusu 108, do ovoga... Bio sam zaista ljut, ali je bes posle splasnuo. Ipak, i dalje često primam telefonske pozive, traže mi da se nađem sa njima, da im dam autogram... - kaže za Pink Nišević.

Budući da mu popularnost ne prija, Đuro je odlučio da barem malo promeni imidž i "sakrije se" od zaustavljanja na ulici.

- Došao sam na ideju da skratim kosu, da bi me što manje zaustavljali na ulici - priča Đuro.

Video: Pink.rs

Iako se "Džoker" prikazuje u bioskopima već četiri meseca i bio je nominovan za "Oskara" u 11 kategorija, Đuro ga još nije pogledao. 

- Nisam gledao film, ali po pričama naslućujem da sličnost zaista postoji. Moraću sam da pogledam film da bih procenio - kaže Finiksov dvojnik za kraj.

#Hoakin Feniks

#Krnjača

#dvojnik Hoakina Feniksa

#Đuro Nišević

'