AKTUELNO

Povodom globalne pojave korona virusa, Er Srbija saopštila je danas da se saobraćaj nacionalne avio-kompanije odvija regularno, u skladu sa redom letenja, a do sada na letovima Er Srbije nije zabeležen nijedan incident u vezi sa korona virusom.

- Kompanija preduzima sve neophodne mere predostrožnosti i pridržava se svih procedura koje su predviđene u ovakvim slučajevima, tako da putnici nemaju nikakvih razloga za brigu - saopštila je Er Srbija, navodeći da je, kao i uvek, bezbednost putnika i članova posade na prvom mestu.

Navodi se da je Er Srbija u stalnoj komunikaciji sa svim nadležnim domaćim i međunarodnim telima, pre svega Ministarstvom zdravlja Srbije, Institutom za javno zdravlje Srbije "Dr Milan Jovanović Batut", kao i Svetskom zdravstvenom organizacijom (SZO) i Međunarodnom zajednicom za vazdušni prevoz (IATA).

- Kada je reč o našim putnicima koji putuju u oblasti koje su posebno pogođene korona virusom, u ovom trenutku ne primećujemo veći broj otkazivanja putovanja. Kompanija će gledati da izađe u susret svim putnicima koji putuju u ta područja, ukoliko žele da zbog pojave korona virusa pomere svoje putovanje za neki drugi datum - saopšteno je iz Er Srbija.

#Air Serbia

'