AKTUELNO

Srpska Desnica poziva građane Srbije da podrže sve vojnike u srpske vojske koje vidimo na ulicama gradova Srbije, na zadatku to odbrane života celokupnog našeg stanovništva.

„Pozivamo svakog pojedinca koji nosi u sebi osećaj patriotizma, rodoljublja, da kada god vidi pripadnike vojske, koji sada čuvaju zdravstvene ustanove, granični prelaz ili koji se kreću centrom naših gradova, da im se zahvali. Svojim postupcima i ponašanjem možemo i moramo da ukažemo poštovanje i dignemo moral hrabrim vojnicima Republike Srbije. Jedna naša reč „Hvala!“ upućena ovim junačkim vitezovima znači da smo svesni njihove žrtve. Srpska Desnica stoji uz svoju vojsku, jer naša vojska uvek bila branik naroda i dobro zna svoje ustavne dužnosti i uz nesumnjivu podršku većinske Srbije savladaće svaki bezbednosni izazov. Sramni su napadi na sinove Srbije koji su ponikli iz naroda i za narod društveno odgovornim ponašanjem izvršavaju svoj zadatak“, kažu u Srpskoj desnici.

Foto: Tanjug/Zoran Žestić

Oni navode da su u važnoj bici za pobedu nad koronavirusom, našim mladićima i devojkama u vojnoj uniformi potrebni osmesi građana, poruke podrške i poštovanja.

Foto: Tanjug/Rade Prelić

Srpska Desnica podseća na staru izreku da vidljivo oružje čini drška sablje, a da je najopasnija oštrica visoki moral!

Foto: Tanjug/Rade Prelić

„Iz ovog razloga budimo svim srcem uz pripadnike vojske jer su oni danonoćno na stražama isključivio zbog nas. Solidarnost i pažnja da lakše pobedimo u zajedničkoj bitci“, navode u Srpskoj desnici.

#Srpska Desnica

#Vojska

'