AKTUELNO

Vlasnik i direktor Televizije Pink Željko Mitrović nastavlja da brine o zaposlenima - posle zaštitne opreme i bezbednosnih uslova rada obezbednio im je neophodne vitamine za podizanje imuniteta.

U borbi protiv virusa kovid 19 Televizija Pink među prvima je uvela preventivne mere radi zaštite zaposlenih i svih koji dolaze u zgradu naše medijske kuće .

Specijalna komora pokazala se kao odlično rešenje, a sada ulazimo i u finalnu fazu.

- Ove komore su se pokazale odlično i posle pune četiri nedelje mogu da se pohvalim da u ovoj zgradi nemamo ni jednog zaraženog koronom, što ukazuje da nismo loše stvari uradili, ali pošto mislim da su sada najgore dve nedelje u pitanju jer su svima imuniteti posustali zbog opštog manjka fizčke aktivnosti i imamo još nekoliko novih mera – kaže Mitrović.

Jedna je, prema njegovim rečima, odgovor za sve one koji su ga zvali za ovu komoru.

- Svim velikim institucijama koje imaju frekvenciju kao i mi preko 300, 400 ili 500 ljudi koji dnevno prođu kroz zgradu, nisam imao dobar odgovor, nije bilo moguće to proizvesti tom brzinom za sve, ali imamo rešenje koje bi mogli da primene svi. To je UV lampa na istoj talasnoj dužini, sa još većom snagom, jer je snaga obrnuto proporcionalna kvadratu rastojanja  - naveo je Mitrović i pokazao kako se lampa koristi.

-Kada upalimo lampu, bliža je nego komora, pređemo celu garderobu. Lampe su zgodne, jer mogu i cipele da se sterilišu – naveo je on.

Prema njegovim rečma, od danas svi zaposleni će dobiti sedmodnevnu dozu vitamina C, cinka i vitmina D, a mogu odmah na ulazu u firmu da sipaju sebi čaj od đumbira ili kurkume.

Foto: TV Pink Printscreen

-Siguran sam da je u samoj završnici ovog dosadnog virusa najbitniji naš imunitet – rekao je Mitrović.

#Željko Mitrović

<
'