AKTUELNO

Otkako je proglašeno vanredno stanje zbog epidemije koronavirusa, Željko Mitrović dao je sve od sebe da svoje zaposlene, koji obavljaju radnu obavezu, obezbedi na najbolji mogući način. S obzirom na to da je otkupio proizvodnju vizira, Željko se nije zaustavio samo na bezbednosti zaposlenih na TV Pink – on je pokrenuo akciju “Pinkov konvoj solidarnosti” u okviru koje je zaštitnim vizirima snabdeo i druge koji u ovim teškim vremenima obavljaju posao.

“Pinkov konvoj solidarnosti” u proteklom periodu obišao je gotovo celu Srbiju, a danas je stigao i do Sremske Mitrovice. 

Vlasnik TV Pink zaštitnu opremu prvo je uručio pripadnicimaMUP-a u Sremskoj Mitrovici. S obzirom na to da oni uprkos vanrednom stanjuobavljaju svoju dužnost, kao i da u ovom gradu ima dosta migranata, Željko jezaposlenima u MUP-u podelio 400 zaštitnih vizira. 

Foto: TV Pink Printscreen

Posle policijske stanice, na red je došla i Opšta bolnica u Sremskoj MItrovici.

- Mi smo zaista od države dobili sve, ali ovo će nam dobro doći za pomoćno osoblje. Ovo je velika stvar – rekli su zaposleni u mitrovačkoj Opštoj bolnici.

Prethodnih dana vlasnik TV Pink uručio je na hiljade zaštitnih vizira medijskim kućama, Komunalnoj policiji, beogradskim bolnicama, trgovinskim lancima, medicinskim ustanovama širom Srbije, zaposlenima u Domu za nezbrinutu decu u Zvečanskoj, čuvarima u Zabeli, a poslednji grad u nizu bio je Prokuplje.

Foto: TV Pink Printscreen

Takođe, Željko je uspeo da ostvari svoj cilj – da svojim primerom podstakne i druge na akciju. Iako su mnogi korisnici društvenih mreža zamerali što su humanitarne akcije vlasnika TV Pink toliko medijski propraćene, razlog za to bio je da se i druge kompanije ili pojedinci podstaknu na slične akcije. I u toj nameri Željko je uspeo, s obzirom na to da je “Pinkov konvoj solidarnosti” podstakao i druge da budu humani – u Prokuplju su mu se pridružili predtavnici kompanije “Gebi” i privrednik Srđan Lolić, koji su dali veliku količinu humanitarne pomoći.

#Pink

#solidarnost

#Željko Mitrović

<
'