AKTUELNO

Povodom održavanja vojne parade u čast 75. godišnjice pobede sovjetskog naroda u Velikom otadžbinskom ratu, ministar odbrane Ruske Federacije general armije Sergej Šojgu uputio je pismo ministru odbrane Aleksandru Vulinu sa izrazima iskrene zahvalnosti za učešće pripadnika Vojske Srbije na Paradi pobede i lično prisustvo ministra Vulina na svečanim manifestacijama.

-Poštujući besmrtni podvig očeva i dedova, u jedinom stroju rame uz rame, kao i pre 75 godina, bili su predstavnici država-pobednika fašizma, koji su pokazali kontinuitet između generacija, blisku vezu bratskih naroda, koji su dali veliki doprinos zajedničkoj Pobedi - navodi u pismu ministar Šojgu.

-Dozvolite, poštovani Aleksandre Vulinu, da izrazim iskrenu zahvalnost za učešće pripadnika Vojske Srbije na Paradi Pobede na Crvenom trgu i Vaše lično prisustvo svečanim manifestacijama - ističe u pismu ministru Vulinu ministar odbrane Ruske Federacije general armije Sergej Šojgu, uz želje za „dobro zdravlje, prosperitet, kao i buduće uspehe u Vašoj odgovornoj delatnosti“.

#Sergej Šojgu

#zahvalnost