AKTUELNO

Vozila javnog prevoza kretaće se izmenjenom trasom.

Zbog biciklističke trke, koja će biti održana sutra, od 10 do 16.30 sati saobraćaj u Beogradu funkcionisaće po izmenjenom režimu, a biće zatvoren i deo Bulevara Nikole Tesle od Brankovog mosta do Ulice Trešnjinog cveta i deo kružne staze Ušće (deo od Parka prijateljstva do Bulevara Nikole Tesle).

Vozila javnog gradskog prevoza će se za vreme održavanja trke kretati izmenjenom trasom. Tako će autobusi na linijama 15, 84, 704, 706 i 707 umesto Bulevarom Nikole Tesle, na delu trase od Brankovog mosta do ulice Džona Kenedija, u smeru ka Zemunu, kretati Bulevarom Mihajla Pupina i ulicom Džona Kenedija. U suprotnom smeru navedene linije će se na delu od Brankovog mosta do Ulice Trešnjinog cveta kretati ulicama Bulevar Mihajla Pupina i Trešnjinog cveta.

Autobusi sa linija 27E, 35 i 43 će se, u oba smera, umesto ulicama Bulevar Nikole Tesle i Ušće, kretati Bulevarom Mihajla Pupina, Milentija Popovića, Vladimira Popovića do terminusa Novi Beograd (Blok 20). Autobusi sa linije 60 će se u vreme održavanja trke kretati trasom Brankov most- Milentija Popovića- interna saobraćajnica- Vladimira Popovića- Zemunski put-Brodarska i dalje redovnom trasom, a u povratku vozila sa ove linije koristiće redovnu trasu.

#Autobus

#Put

'