AKTUELNO

U prestonici Srbije tokom noći se dogodilo sedam saobraćajnih nezgoda.

U 20:38 sati na autoputu kod Arene, u smeru ka centru grada, intervenisala je pedijatrijska lekarska ekipa zbog trogodišnjeg dečaka, ali on nije imao povrede i nije vožen u zdravstvenu ustanovu, rekla je portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Na uglu ulica 11. Krajiške divizije i Gočke u 19:05 sati lakše povrede zadobila je 85-godišnja žena, koja je prevezena u Urgentni centar.

U 22:56 sati na Ugrinovačkom putu kod broja 54 u Zemunu došlo je do sudara putničkog automobila i autobusa pri čemu je lakše povređen 60-godišnji muškarac, koji je zbrinut na licu mesta.

Na Banovom brdu, na uglu Trebevićke i Požeške ulice, u 04:01 sati povređena su dva muškarca od 29 godina starosti i jedan 31-godišnji muškarac koji su, takođe, zbrinuti na licu mesta. U 05:00 sati na uglu ulica Strahinjića Bana i Francuske prevrnulo se vozilo pri čemu je laše povrede zadobio 29-godišnji muškarac i potom prebačen u Urgentni centar.

Kod TC "Ušće" u 05:50 sati na licu mesta je zbrinut 79-godišnji muškarac, dok se u 05:24 sati kod "Home centra" kod Sajma prevrnulo vozilo, a tom prilikom je povređen 29-godišnji muškarac i prevezen u Urgentni centar.

Hitna pomoć je noćas imala ukupno 113 intervencija od kojih 30 na javnom mestu, a za pomoć su se javljale sve grupe hroničnih bolesnika, dok su jutros preovladavali astmatičari, navela je Macura.

#Hitna pomoć

#Povređeni

#Saobraćajna nesreća

'